​Værdier

Insitu Arkitekter ApS ejes og ledes af Per Hartwig.

Tegnestuen er medlem af Danske Arkitekter, Akademisk Arkitektforening og Danske BoligArkitekter.​

​Insitu Arkitekter er en netværksbaseret virksomhed, hvor vi sammensætter et projektteam til de enkelte opgaver ud fra kompleksitet og størrelse.

Vi er åbne overfor input fra samarbejdspartnernes ekspertise og kvaliteter. Vi tror på samarbejde i teamwork og gennem personligt netværk.

​http://www.danskeark.dk
http://www.arkitektforeningen.dk
http://www.danskeboligarkitekter.dk

Arkitektur

​Insitu Arkitekter er en arkitektvirksomhed med rødderne fæstnet i den nordiske arkitektur og det gode håndværk – det er grundpiller i vort arbejde.

​”Insitu” er latin og betyder “på stedet”. Stedet / konteksten og opgavens kompleksitet er udgangspunktet for løsning af alle opgaver. Vi arbejder med udgangspunkt i ønsket om at skabe unikke løsninger udtrykt i arkitektonisk form.

Vort mål er at skabe god arkitektur der udspringer fra vore klienters ønsker. Vi ønsker at skabe rammer for et godt liv, samtidig med at vore klienter beriges med gode rumlige oplevelser tilpasset de givne økonomiske rammer.

Vi tilstræber at skabe traditionel bygningskunst i tæt samspil med natur, omgivelser og lys. Opgaven skal løses i harmoni med stedets omgivelser og inddrage stedets kvaliteter.