​Kom i gang

Har du indset at du har brug for at komme videre i dit liv?

Tid til renovering eller en ny drømmebolig?

Har du indset at du har brug for at komme videre i dit liv. Savner du overblik og hjælp til at få styret dine mange tanker på plads mod dit rette boligbehov? Så bør du overveje at få et konsulentbesøg hvor vi på stedet gennemgår hvilke muligheder der er bedst i forhold til dine drømme, ambitioner og økonomiske formåen.

For mig er det vigtigt at boligen bliver et sted med personlige rammer der afspejler dig og din families værdier. Det er noget vi skal opbygge sammen, og som jeg lægger meget vægt på når jeg rådgiver og prøver at tilføre arkitektoniske oplevelser i hverdagen.

Boligen er for mig det det trygge opholdssted for en selv eller familien. Det er der, hvor man trækker sig tilbage og lader op. Derfor er det vigtigt at man føler sig tilpas og føler at boligen hjælper en til at slappe af samtidig med det er stedet hvor man får ny energi til hverdagen.

Et andet vigtigt parameter for en god bolig er dagslyset. Lyset skal, så vidt det er muligt, følge livets gang i huset. Lyset er ofte nøglen til en god udnyttelse af de potentialer der ligger på stedet, i huset, og på grunden og har stor betydning for at skabe et godt liv i boligen.

Et besøg af mig vil sikre dig en god start og en afklaring på hvorvidt det er rigtigt for dig at renovere din eksisterende bolig, bygge til eller måske overveje et boligkøb.

Kom godt fra start med dit boligprojekt

Der er mange spørgsmål der opstår, når man føler der skal ske noget nyt. Ombygning, tilbygning, energirenovering eller en ny villa ?
Med et uforpligtigende møde vil du være sikret at komme godt fra start.

Det første møde vil jeg lytte og sammen med dig/jer se på de muligheder I har. Sammen definerer vi jeres behov for konkret at opstille den bedste designløsning for at dig og familien får gode arkitektoniske oplevelser og drømmeboligen til bedst mulige pris.

Mødet er selvfølgelig også jer en mulighed for jer til at møde mig, vurdere om det som er mine værdier, er noget der kan forenes med jeres værdier. Jeg lover at jeg vil snakke løs om æstetik, godt håndværk, funktionalitet og arkitektoniske afsæt så I har en mulighed for at danne jer et indtryk af hvordan jeg arbejder og hvad jeg står for.

Mit håb er, at mødet giver jer et trygt og godt grundlag for starten på jeres byggeproces det er vigtigt for både store og små projekter.

Prisen for første rådgivning er 2.500 kr. inkl. moms.

Lad os mødes og finde den rette løsning sammen.

Kom godt fra start med dit boligprojekt

Der er mange spørgsmål der opstår, når man føler der skal ske noget nyt. Ombygning, tilbygning, energirenovering eller en ny villa ?
Med et uforpligtigende møde vil du være sikret at komme godt fra start.

Det første møde vil jeg lytte og sammen med dig/jer se på de muligheder I har. Sammen definerer vi jeres behov for konkret at opstille den bedste designløsning for at dig og familien får gode arkitektoniske oplevelser og drømmeboligen til bedst mulige pris.

Mødet er selvfølgelig også jer en mulighed for jer til at møde mig, vurdere om det som er mine værdier, er noget der kan forenes med jeres værdier. Jeg lover at jeg vil snakke løs om æstetik, godt håndværk, funktionalitet og arkitektoniske afsæt så I har en mulighed for at danne jer et indtryk af hvordan jeg arbejder og hvad jeg står for.

Mit håb er, at mødet giver jer et trygt og godt grundlag for starten på jeres byggeproces det er vigtigt for både store og små projekter.

Prisen for første rådgivning er 2.500 kr. inkl. moms.

Lad os mødes og finde den rette løsning sammen.