Nybyggeri i tre etager

Familien drømte om en moderne villa, med højt til loftet, masser af dagslys og en god forbindelse til uderum.

Huset fremstår udvendigt som et enkelt, harmonisk og stramt komponeret hus. Facaderne, der er udført i tegl, beton, cedertræ og tombak skaber, sammen med de store udendørs sandstensflader, en varm og næsten “sydlig” stemning.

Indbygget i det gennemgående tombakbånd er der mod vest indbygget en stor skjult markise, som gør at terrassen mod vest kan benyttes det meste af året.

Husets store dobbeltgarage, udført med listebeklædning i cedertræ, indeholder hverdagsadgangen til huset – og skaber desuden et imødekommende hjørne ved hovedindgangen til huset.

Indvendigt bliver man som det første mødt af en stor fordelingsrum med en central, skulpturel trappe, der forbinder til husets 1. sal og kælder. I det store alrum har man via to store 3-fags skydedøre hurtig adgang til husets to store terrasser mod vest og øst.

I kælderen ligger bl.a. vinrum, træningsrum og opholdsrum, hvor fra der mod syd er adgang til en solgård, hvorfra der også er adgang til husets for- og baghave.

På husets øverste etage er der fra både soveværelse og kontorrum adgang til en stor tagterrasse mod syd. På 1. sal ligger også husets store badeværelse, med mange fine indbygningsdetaljer i travertin og hvor man kan bruse sig under stort ovenlyspart.

Huset er sammensat med en nøje udvalgt materialepalette, som er med til at skabe en rolig og afstemt stemning, som familien kan føle sig hjemme i.

Derudover har der været et stort fokus på at finde den helt rigtige belysning, både indvendigt og udvendigt. Der har gennem processen været et rigtig fint samarbejde med lysfirmaet Flos, for at finde frem til den rette stemning og udtryk. På følgende link til Flos’ hjemmeside kan man se mere om selve belysningsarbejdet.

https://professional.flos.com/en/global/projects/projects-villa-arhus/