Hovedsæde V. Guldmann A/S

Virksomheden V. Guldmann A/S, har tidligere haft produktionen i Danmark spredt i flere byer. Nu er alle danske aktiviteter samlet i bygningskomplekset på Edvin Rahs Vej i Århus N. I hovedsædet er derudover samlet administrationen for Danmark, samt de mange agenturer der findes verden over.

Huset er skabt i tæt samarbejde med ledelsen i firmaet. Huset måtte udefra gerne ligne et ganske "almindeligt" kontorhus. Guldmann ønskede, at besøgende hos firmaet skulle overraskes ved ankomsten til huset.

Den relativt lukkede ydre facade afløses derfor, når du træder indenfor, af et stort åbent og lyst kontor miljø, hvorfra der er udsyn til husets grønne haveelement med planter og vandbassiner, anlagt i husets centralt placerede atriumgård.

Omkring dette centrum er kantinen og mange af ganglinjerne i huset. Gangarealerne i bygningen suppleres yderligere af ovenlys, således huset overalt i dagtimerne tilføres masser af naturligt lys.

Administrationen indeholder storrumskontorer med tilknyttede samtale og møderum, plus enkeltmands kontorer aflukket med glaspartier. Endvidere fælles kantine for alle ansatte. På stedet findes også kursus og konference faciliteter for brugere af firmaets forskellige produkter, samt en praktisk skole der specialuddanner Guldmann montører, og folk der skal arbejde med at vedligeholde produkterne. Showroom hvor alle produkter er fremvist og kan demonstreres er en del af kursusområdet.

I tilknytning til administrationen er to haller med produktion. Den ene hal er en tidligere fabrik. Fabrikken er blevet renoveret, istandsat og moderniseret. Hallen indeholder produktion,samt afdelingen for produktudvikling. I tilknytning til "den gamle fabrikshal" er der yderligere opført en topmoderne ny produktionshal.

Samlet bygnings areal på stedet er ca. 7500 m2. Produktionsarealer udgør 5050 m2. Administration mm. er 2500 m2

Gulmann A/S er en virksomhed der beskæftiger sig med 4 forretningsområder: forbedring af arbejdsmiljøet overalt indenfor den sociale sektor, øget mobilitet for kørestolsbrugere, udligning af niveauforskelle der gør det muligt for disse at forcere fysiske barriere i omgivelserne, samt kompetenceudvikling indenfor sundhedsfremme, ergonomi og human ressources.

I hovedsædet findes hovedfirmaet V. Guldmann A/S, samt datterselskaberne G2 , Stepless og Guldmann Consulting.

​Insitu Arkitekter ApS / Skolegade 5, 2. sal / 8000 Århus C ​​​/ CVR: 30 35 01 62 / Mobil: 40 32 53 46​

   Følg os på Facebook