Ny indgang og bryggers i Egå

I Egå ved Århus ønskede familien at få renoveret husets badeværelse.

De ønskede desuden en tilbygning med et nyt bryggers samt, i forbindelse med dette, en ny hovedindgang til huset. Derudover manglede familien en overdækket cykelparkering, et skur og et sted hvor skraldespandene kunne skjules.

​Tilbygningen er opført som en træbygning med vandret bræddebeklædning. Formen på tilbygningen udspringer af husets arkitektur.

Indgangen med den skrå afskæring i fronten er inspireret at det tidligere indgang til huset, som var et mindre glasparti med skråt afskårne flader.

​I forbindelse med tilbygningen er opført en pergola, der viser vej til den overdækkede cykelparkering og et lille skur.

​Huset er renoveret med filtsede facader. På taget udlagt tagpap med listedækning.