Ny indgang og bryggers i Egå

I Egå ved Århus ønskede familien at få renoveret husets badeværelse. De ønskede desuden en tilbygning med et nyt bryggers samt, i forbindelse med dette, en ny hovedindgang til huset. Derudover manglede familien en overdækket cykelparkering, et skur og et sted hvor skraldespandene kunne skjules.

Tilbygningen er opført som en træbygning med vandret bræddebeklædning. Formen på tilbygningen udspringer af husets arkitektur. Indgangen med den skrå afskæring i fronten er inspireret at det tidligere indgang til huset, som var et mindre glasparti med skråt afskårne flader.

I forbindelse med tilbygningen er opført en pergola, der viser vej til den overdækkede cykelparkering og et lille skur.

Huset er renoveret med filtsede facader. På taget udlagt tagpap med listedækning.

​Insitu Arkitekter ApS / Skolegade 5, 2. sal / 8000 Århus C ​​​/ CVR: 30 35 01 62 / Mobil: 40 32 53 46​

   Følg os på Facebook